Algemene Powerpointpresentatie

Direct meer info, voorproeven of inschrijven?

Aan in je Baan

Iedereen is een natural performer (alleen moet je wel op de juiste plek zitten)

Iedereen droomt er wel eens over, de ideale baan. En vaak is deze ideale situatie net even anders dan de werkelijkheid. Maar waarom zou je daar genoegen mee nemen? Je besteedt tenslotte meer tijd aan werk dan aan je privéleven. Een bekende uitspraak is: geef mij een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken.

Alleen… de kans dat iemand jou die baan zomaar geeft, blijkt in de praktijk bijzonder klein. Wacht niet langer, maar ga zelf op zoek, creëer zelf de perfecte omstandigheden. Je zet jezelf letterlijk aan.
Daar gaat deze training over!

‘Ik dacht dat ik mezelf al kende. De training heeft me een eind verder geholpen op persoonlijk gebied. Ik kan nu dingen die niet lekker lopen anders aanpakken.'

Ellis  uit testimonials

Het besluit om te kiezen voor je eigen succes en plezier is best een pittige. Je kiest ervoor om bestaande zekerheden (hoe negatief soms ook) op te geven en gaat een onzeker pad op.


Ons talent is om je op deze weg te begeleiden. Spannend? Zeker! Maar ook een bijzondere ontdekkingstocht. Wij weten de weg en lopen hem samen met jou. We moedigen je aan,
geven je alle tools die je nodig hebt.

Meer weten? Download dan de folder of neem contact op.

Actuele workshopdatums

Ik meld mij aan voor deze training
Ik schrijf mij in voor de eerstvolgende workshop
Neem contact met mij op
Voor elke optie invullen aub (dank)
De heer
Mevrouw
Lees meer

Trainingen
Toolbox (wat zit er in onze trainingen?)
Resultaten
Kosten en opbrengsten
Voorwaarden

Download de folder