Aan in je Onderwijsbaan!


De onderwijsrealiteit vandaag de dag - Regeldruk en verwachtingen uit Den Haag nemen toe, ouderparticipatie neemt af, veel leerlingen kijken tegen een voor hen onmogelijke leerlijn en ziekteverzuim en vervangingsprocedures.

Bent u vakgroepdocent, schoolbestuurder, onderwijsmanager of (O)OP’er die nu eens met een innovatief en positief verhaal de vergadering in wil gaan?

Dan bent u uitgenodigd voor de gratis workshop Aan in je (onderwijs)baan!  Plaats: Team 3.0, Waterstraat 11, Velp (Gld.) Tijd:

•    08.00 – 10.00 uur (inclusief ontbijt)
•    16.00 – 18.00 uur (alleen wat knabbels & borrels achteraf)

Graag aanmelden, ook voor welk moment, i.v.m. logistiek en voorbereidingen, via office@team3punt0.nl o.v.v. Aan in je onderwijsbaan, 7 juli.

Wat gaan we doen? - De vrijblijvende workshop geeft een voorproefje op het  trainingsprogramma Aan in je Onderwijsbaan. Heel concreet:

•    Hoe kunnen wij leerlingen dusdanig empoweren dat ze hun eigen weg vinden binnen bovengeschetst krachtenveld?
•    Hoe krijgt u uw collega’s en team zover om in het bovenstaande mee te bewegen en dit zonder last en beproeving?

De aanpak: gezamenlijk en van buitenaf zicht krijgen op oplossingsrichtingen die voor u en uw onderwijsinstelling relevant zijn.

"Aan in je baan"? - In 14 dagen verdeeld over circa 3 maanden zetten wij ruim 75 procent van de deelnemers weer op de rit én ze hebben de middelen om on track te blijven. Dit waren mensen die niet meer goed op hun werkplek zaten, werkzoekenden en mensen met een bijna-burnout of herstellend ervan.
Aangezien voor iedere deelnemer een Aan in je baantraject maatwerk is en Maarten nogal wat trainerservaring heeft opgedaan in het onderwijs, heeft Team3.0 het plan opgevat om een specifiek programma voor schooldirecties en docenten te ontwikkelen. Voor ‘onbegrepen’ leerlingen van middelbare scholen ontwikkelde Laros het traject ‘Van weerstand in de leerstand’. Vraag evt. hiernaar tijdens de workshop.

Wij hopen uw nieuwsgierigheid dermate te hebben gewekt en zien uw komst en inhoudelijke bijdragen graag tegemoet.
TEAM3.0  - Together Everyone Achieves More
www.team3punt0.nl

PS - Geen tijd om de workshop bij te wonen?

Trainer/directeur Maarten Laros kan ook bij u op locatie komen, eveneens kosteloos. (Liefst minimaal 3 tot 5 deelnemers, geen bovenlimiet). Mail hiervoor naar office@team3punt0.nl o.v.v. Aan in je onderwijsbaan, in-companyNaar het overzicht