Workshop: Ervaar 'aangaan' (antistress)

LET OP! Deze workshop is gratis ihkv Week van de werkstress

Ziekteverzuim voorkomen is 3dubbel(+) beter dan genezen
'Beter blijven' versus 'beter worden' is beter…

... voor de werknemer en zijn/haar privéleven

... de functie blijft gevuld en teamposities blijven stabiel

... geen extra administratieve en financiële druk voor de werkgever

... uitkeringsinstanties zien deze mensen niet verschijnen

Ongeveer 20% van langdurg verzuim (>6 wkn) is stressgerelateerd. Alleen al voor werkgevers kost dit volgens TNO jaarlijks 1,8 miljard aan harde euro's. Dan hebben we het nog niet eens over teams die minder goed draaien en over kosten voor overheden en instanties. In de opmaat, of neergang, tot dergelijk verzuim zit de medewerker niet in de flow. Hij/zij ervaart geen controle op dat wat dagelijks op hem/haar afkomt.

Hij/zij(/jij?) is niet "aan"

Werk dat echt bij jou past begint met ‘aan staan’. Mensen die op het werk aanstaan en zichzelf aan kunnen houden, noemen wij bij Team3.0 natural performers. Vliegen als een vogel, zwemmen als een vis; werken als een mens.

Iedereen is een natural performer, maar je moet daarvoor wel op de juiste plek zitten.

Inzicht
Zit jij op de juiste plek? Als je meteen nee kan antwoorden, dan loont het zeker de moeite om aan deze workshop deel te nemen. Ook als je twijfelt. Het kan nooit kwaad om aan de hand van gerichte vragen en opdrachtjes van de workshopprofessional je eigen werk vanuit ander perspectief te bekijken.

De kosten van de workshop bedragen € 35,- (incl BTW). De meeste werknemers kunnen hiervoor hun persoonlijk ontwikkelbudget aanspreken. ZZP’ers en werkzoekenden kunnen dit aftrekken van hun aanslag inkomstenbelasting. Leidt het volgen van de workshop tot deelname aan de zestiendaagse training Aan in je baan, dan worden de workshopkosten in mindering gebracht.

En? Kom jij een glimp ervaren wat ‘aan’ betekent? Of om bij vogels en vissen te blijven: wat het is om vleugels en vinnen te hebben? Schrijf je dan in via de knop hieronder. Tot dan!

De workshop Aan in je baan kan ook in-company worden gegeven voor vier tot maximaal twaalf personen per sessie. In dat geval worden geen onkosten in rekening gebracht. Neem hiervoor direct contact op.Naar het overzicht