Gemeenten

Team3.0 is partner voor gemeenten bij buurt- of wijkgerichte activeringsprojecten. Dit van operationeel straatniveau tot en met strategie annex implementatie van politieke beslissingen. Bekend voorbeeld van onze inbreng op alle niveaus is DeBlauweWijkEconomie (DBWE) in het Arnhemse Spijkerkwartier.

1 of meerdere sporten stijgen op de Participatieladder

Maar ook houden wij ons bezig met maatschappelijke activatie van mensen die om de een of andere reden langdurig aan de zijlijn staan.


Klik voor groot, hier (wat) meer over onze modules (nw venster)

Kennisdeling & -overdracht

Team3.0 heeft beproefde strategieën, methodieken en mensen in haar netwerk om een buurt of wijk binnen twaalf tot achttien maanden te laten kantelen naar een proactief en meedenkend bewonersgebied dat, bijvoorbeeld, intrinsiek streeft naar zelfvoorziening (energie, werkgelegenheid en voedsel).

Maar liever nog geven wij uw wijkcoaches ons kunstje door. Immers, als het goed is kennen zij het werkgebied, de bewoners kennen hen én uw mensen weten of zij slechts enkele van onze modules hoeven in te zetten of dat er volledig “shared value center*” dient te worden opgetuigd.

Een Shared Value Center implementeert politieke ambities op straatniveau in samenwerking met burgers, onderwijsinstellingen (voor toegepast onderzoek bijv.) en het lokale bedrijfsleven.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Ook over ons Train de Trainerprogramma

vijf plus twee =

Team3.0 consultants en professionalbegeleiders zijn in heel Nederland actief. Hier een kaartje met, grofweg, de werkgebieden waarin onze trainer/coaches opereren.

Klik afbeelding voor volledig beeld

De centrale trainingsruimte

Klik afbeelding voor volledig beeld