Nieuws

28 maart presentaties tweede groep deelnemers Spijkerkwartier [Arnhem]

Geschreven op

Op 28 maart presenteren achttien bewoners uit vooral het Arnhemse Spijkerkwartier wat zij hebben ervaren over kansen. Kansen: in zichzelf, met elkaar en in de wijk, ook wel DeBlauweWijkEconomie (DBWE) genoemd. Lees meer »

Toename stressgerelateerd verzuim

Geschreven op

Luister naar BNR-uitzending van vanmorgen Utrecht, 1 november 2016 – Het verzuim in de BV Nederland is in vergelijking met vorig jaar stabiel en bedraagt 3,5%. Inzoomend op het langdurig verzuim signaleert ArboNed een zorgwekkende trend. Lees meer »

solliciteren als je "aan" bent

Geschreven op

Solliciteren? “Solliciteer”eerst bij jezelf! Voor velen is het na de zomervakantie solliciteren geblazen. Maar ken jij de geboren professional in jezelf wel goed genoeg voordat je jezelf aanbiedt? Team3.0, voor particulieren vooral actief in de driehoek Arnhem, Doetin... Lees meer »

CVI™ - nooit meer 'tegen je natuur in' werken

Geschreven op

Voor Team3.0-programma's maken we gebruik van (veelal) internationaal erkende trainingen die worden gegeven door daarvoor gecertificeerde trainers. Het 'geheim' van onze trajecten is de keuze en de volgorde van deze trainingen in modules. Lees meer »

Interview met Lynn E. Taylor (CVI)

Geschreven op

Een belangrijk instrument in de trainingen van Team3.0 is de CVI™, de Core Values Index. Het is een onderzoek dat inzichtelijk maakt hoe jij van nature op de wereld en op de mensen om je heen reageert. Deze aangeboren aanleg vormt de onveranderlijke kern van je persoonl... Lees meer »

Verhuizing Team3.0

Geschreven op

Vanaf 1 december 2015 heeft Team3.0 een nieuwe locatie! Als social enterprise vinden wij het belangrijk de kosten van onze organisatie zo laag mogelijk te houden en daarmee meer geld te kunnen laten terugstromen naar het begeleiden van deelnemers die anders financieel nie... Lees meer »

Team3.0 op KvK Startersdag

Geschreven op

Tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel op zaterdag 7 november is Team3.0 aanwezig met een stand. We geven je dan graag meer informatie over de workshop en training Aan in je Baan. In de stand staan we samen met BAZ promotie en Fuzzy Logic Marketing (die voor o... Lees meer »

Veranderingen in het ontslagrecht sinds 1 juli

Geschreven op

Veranderingen in het ontslagrecht De afgelopen maanden is er aardig wat aandacht geweest voor het veranderde ontslagrecht per 1 juli jl. Maar wat is er daadwerkelijk veranderd? En waar moet je als werknemer en werkgever rekening mee houden? Lees meer »

Maak jij een bewuste keuze voor jouw droombaan?

Geschreven op

Prinsjesdag bracht goed nieuws. Nederland lijkt uit de crisis te zijn. Vertrouwen in de economie schept banen, dé kans voor mensen die ongewild thuis zitten of om nu toch eindelijk de overstap te wagen naar een baan die écht bij je past. Lees meer »

Burn-out: 1 op de 8 medewerkers heeft er last van

Geschreven op

Veel bedrijven hebben een uitgebreid personeelsbestand. Dat zorgt ervoor dat het personeel de grootste investering is die een werkgever doet. Een belangrijke belemmering bij het functioneren van het personeel is burn-out en gerelateerde klachten. Lees meer »