Infoavond werkzoekenden 8 juni Spijkerkwartier, Arnhem

ingestuurd

Wil je ontdekken wat je dromen zijn of wil je eindelijk je dromen waar maken?

Kom naar de bijeenkomst die gemeente Arnhem in samenwerking met Olympia Uitzendbureau Arnhem en De BlauweWijkEconomie (DBWE) organiseert op 8 juni, van 17 tot 20 uur, in De Broedplaats, Spijkerstraat 125 te Arnhem.

Bouw je mee aan je eigen toekomst?

Hoe ziet jouw toekomst eruit als alles mogelijk is? Wat is jouw droom? Wat zou er door samen te werken bereikt kunnen worden om die droom mogelijk te maken? Welk idee, project of bedrijf is hiervoor nodig?
 
Waar gelooft De BlauweWijkEconomie in?

Door samen een idee te versterken ontstaan nieuwe innovatieve producten en kansen voor nieuwe bedrijven. Vertel aan iedereen wat jouw droom is, waar jij goed in bent en ontwikkel mee! Wil je met één van de al in ontwikkeling zijnde ideeën aan de slag? Of heb je zelf een idee in te brengen? Alles kan en alles is goed!

Een goed idee is pas het begin. Juist mensen die het willen uitvoeren zijn van groot belang. Wil jij mee helpen een idee te realiseren of in de markt te zetten? Ben jij thuis in bijvoorbeeld marketing & communicatie, juridische- of financiële ondersteuning, social media of andere richting? Heb jij groene vingers, ben jij die handige doe-het-zelver of wil jij gewoon je handen uit je mouwen steken? Jij bent ook nodig om samen iets moois te bouwen!

Ga eens buiten de gebaande paden, vergroot je netwerk en doe nieuwe kennis op. Het kan, het gebeurt en het versnelt in het Spijkerkwartier te Arnhem!

Nieuwsgierig geworden? Wil jij meer informatie over DBWE en onderzoeken hoe jij van toegevoegde waarde kan zijn? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op donderdag 8 juni. Inloop vanaf 17.00 uur met een kleine versnapering (soep en brood). Eindtijd 20.00 uur. Locatie: De Broedplaats, Spijkerstraat 125 te Arnhem.

Graag vernemen we of je hierbij aanwezig wilt zijn: deblauwewijkeconomie@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Gemeente Arnhem, Team Olympia Arnhem en De BlauweWijkEconomie

Naar het overzicht