Summer school talentcoach / zijinstroom train de trainer

Graag willen we je informeren over onze Summer School: In één week en twee weekenden word je opgeleid tot talentcoach. Vervolgens heb je de mogelijkheid om in te stromen in het Train de Trainer-traject in september.

“De Train de Trainer geeft mij de mogelijkheid om mijn uiteenlopende kennis en werkervaring te integreren tot een powertool die ik kan inzetten voor mijn klanten. Ik kan mijn klanten nu nog beter ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht. De Train de Trainer opleiding voelt voor mij als ‘thuiskomen’!!”

Over Innerlijke ontwikkeling/Werken vanuit mijn kern: “Ik ben van de woorden maar als ik in mijn kern zit, zijn er geen woorden meer nodig”.

“Eén woord: Het klopt”.

Het traject is modulair(elkaar opvolgend) opgebouwd en bestaat uit de volgende bouwstenen:

  1. Talentcoach: Innerlijke ontwikkeling: Inzicht in jezelf, innerlijk leiderschap. Mensen coachen vanuit de talentgedachten.
  2. Talenttrainer: Je bent in staat om trainingen met betrekking tot talent te geven.
  3. Team3.0 Talenttrainer: Na deze module heb je praktijkervaring opgedaan met de door Team3.0 gehanteerde modules en kun je ingehuurd worden door Team3.0 als trainer voor haar projecten.

De uitgebreide informatie vind je hier.

Geïnteresseerd?

Dan zien we je graag op onze workshop ter introductie op 1 juli aanstaande. De trainers zullen je tijdens deze bijeenkomst meenemen in het opleidingstraject en je laten ervaren wat je in het traject kunt verwachten:

  • Maarten Laros laat het verschil ervaren tussen “aan” en “uit” gaan. (talent/draak)
  • Hans Velders geeft je een ervaring hoe je kunt werken vanuit je kern en hoe je dat kunt voelen in je lichaam (innerlijke familie)
  • Rita Buiting laat je in een korte oefening kennismaken met één van de aspecten van “coachend trainen”.

Datum: zaterdag 1 juli 2017

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Waterstraat 11, Velp (ingang achterzijde via Broekstraat)

Aanmelden: office@team3punt0.nl

We streven ernaar dat voorafgaand aan de informatieavond alle praktische vragen beantwoord zijn. Mocht je nog vragen hebben, stel ze aan één van de trainers:

Maarten Laros: 06-21181711
Hans Velders: 06-50264154
Rita Buiting: 06-25513552

We zien je graag!

Namens Team3.0
Karin Boekhoudt

Naar het overzicht