S t e r k  n a a r  b u i t e n

Optimaliseer het allerbelangrijkste businessmodel dat er is: businessmodel YOU!

Direct meer info, voorproeven of inschrijven?

Jouw carrière opnieuw uitgevonden

Het zoeken naar een baan of nieuwe functie die aansluit bij jouw talent kan lastig zijn. Het Business Model You (BMY) geeft structuur en houvast om optimaal te kunnen werken aan persoonlijke en zakelijke verandering. Leer jezelf zien als een éénpersoonsbedrijf en maak je persoonlijke businessmodel waarin jij je kracht en talenten inzet om persoonlijk en professioneel te groeien.

Wij hebben succesvolle en beproefde ontwikkelingsmodellen voor organisaties teruggebracht tot 1 persoon: JIJ.

Met deze training gidst en inspireert Team3.0 jou om op een andere manier naar jezelf te kijken en naar welke waarde jij toevoegt aan de wereld. Van baan zoeken naar werk vinden; wars van traditionele manieren ga je ontdekken hoe jij van waarde kunt zijn voor werkgevers en voor je omgeving.
Daartoe gebruiken wij: de negen bouwstenen van het Business Model You, de eveneens wereldbefaamde Canvasmethode die wij tot 1 pagina voor individuen hebben omgevormd, plus efficiënt en maatwerkgericht gebruik van online media als LinkedIn, Facebook etc.

Effectief netwerken in je eigen stijl
LinkedIn bijvoorbeeld is, indien goed gebruikt, uitermate geschikt om online te netwerken en jezelf in de etalage te zetten. Toch blijft persoonlijk contact de effectiefste manier om over jezelf te vertellen. Netwerken dus, maar wel effectief. Jouw Talentprofiel en Business Model You helpen hierbij, maar hoe begin je nu een gesprek met iemand die je nog niet kent?

Jouw Platinacirkel, de zakelijke Golden Circle door T3.0 gepersonifieerd
Met de zogenaamde de Golden Circle profileren grote bedrijven zich succesvol in de markt. Team3.0 heeft de “de golden circle” doorvertaald tot en met persoonlijk niveau. Met de Platina Cirkel leer je hoe jij je vanuit jouw Talent in 90 seconden krachtig kan profileren. Een krachtige basis voor je netwerkpitch of een succesvol sollicitatiegesprek.  Een authentieke basis waar vanuit je kan krachtig kan overtuigen en vol van vertrouwen kan gaan netwerken.

Duur training
8 dagdelen van 3 uur, inclusief 4 sessies individuele coaching

Actuele workshopdatums

Ik meld mij aan voor deze training
Ik schrijf mij in voor de eerstvolgende workshop
Neem contact met mij op
Voor elke optie invullen aub (dank)
De heer
Mevrouw