Teams in Flow

 

Team... een groep mensen die samenwerkt aan dezelfde activiteiten, met dezelfde doelstelling en dezelfde passie. Voor ons betekent team: Together Everyone Achieves More. Een enkele mier kan maar liefst 50 keer het eigen gewicht tillen. Een groep mieren verplaatst met gemak objecten die naar verhouding veel zwaarder zijn! Daarbij hebben zij een veelheid aan samenwerkingsvormen en rolverdelingen waar wij mensen jaloers op kunnen zijn. Echter, ervaring leert dat niet ieder team zo optimaal te werk gaat, dat samenwerken soms geen energie oplevert maar juist energie kost en dat er belemmerende zaken zijn die het team verhinderen het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. 

Het besluit om aan de slag te gaan met je team is best een spannende beslissing. Open en eerlijk zijn over je eigen ambities en talent, niet alleen tegenover jezelf maar ook tegenover de ander. Je kiest ervoor om bestaande teamverhoudingen op te geven en gaat een onzeker pad op.
Ons talent is om je op deze weg te begeleiden. Spannend? Zeker! Maar ook een bijzondere ontdekkingstocht. Wij weten de weg en lopen hem samen met jou. We moedigen je aan, en geven je alle tools die je nodig hebt.

Meer weten? Download dan nu de folder of neem contact op.