UWV

Soms zit je als organisatie te dicht op de doelgroep om de terug naar werk-mogelijkheden te overzien van individuele cliënten. Als zo’n organisatie ook nog eens drie andere hoofdtaken heeft (we noemen: indicatiestelling, uitkeren & gegevensbeheer) dan bestaat de kans dat de zogenaamde hard cases helemaal uit beeld verdwijnen.

Team3.0 wordt gelukkig van het op de rit zetten van UWV-klanten, dat kunnen we nu (najaar 2017) wel zeggen. Mensen die hun eigen zelfredzaamheid hebben (her)ontdekt en veerkrachtig zijn geworden; daar doen we het voor.

Of opdrachtgevende UWV's ook blij zijn met onze inspanningen bespreken wij graag tijdens een persoonlijk onderhoud. Maar wordt bewogen op de Participatieladder.

Klik voor groot, hier (wat) meer over onze modules (nw venster)

Kennisdeling en -overdracht

Team3.0 werkt met modules en overwegend met groepen waarin individuele aandacht centraal staat. Maar keer op keer is het maatwerk dat om de hoek kijken. Twee vormen zelfs: maatwerk in de voorbereiding van de klus en maatwerk on the job.

Dit in het achterhoofd houdend en de wens om alle potentie in iedere thuiszitter te halen, leiden wij ook graag UWV'ers op. Een maatwerkprogramma overdragen aan professionals die de regio van hun cliënten kennen, vaak ook de cliënten zelf, en die met de jaren ons programma zich letterlijk eigen maken; daar gaan we ook voor.

Maak vrijblijvend een afspraak om bij u op kantoor de mogelijkheden van een maatwerk- of Train de Trainerprogramma te bespreken.

drie plus vijf =


Team3.0 consultants en professionalbegeleiders zijn in heel Nederland actief. Hier een kaartje met, grofweg, de werkgebieden waarin onze trainer/coaches opereren.

Klik afbeelding voor volledig beeld

De centrale trainingsruimte

Klik afbeelding voor volledig beeld