Werkgevers

Als werkgever weet je dat een van je belangrijkste bronnen voor een succesvol bedrijf je personeel is.
Zij voeren niet alleen de werkzaamheden uit maar denken ook mee, staan aan de basis van innovaties en zorgen voor gedeelde passie en plezier in het werk. Tenminste... als het goed is.
Soms loopt het anders en heb je te maken met tegenslagen als een zieke medewerker, een slecht-functionerend team of met zaken die in je hele organisatie diepe sporen achterlaten zoals een reorganisatie, dan wordt een bron ineens een kostenpost, een belemmering voor succes.

Team3.0 kan in deze situaties helpen om jouw medewerker, team of organisatie snel weer op de goede weg te krijgen. Sterker nog, om ze te laten groeien en floreren in hun talent en zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan jouw organisatie of op een plek waar ze beter tot hun recht komen.
Van belang is hierbij te realiseren dat er een gemeenschappelijk doel en belang bestaat, want iedere medewerker wil ook graag werken vanuit zijn talent en iedere dag met plezier en energie aan de slag gaan. Als dat gezamenlijk belang voorop staat kom je het snelst tot mooie resultaten.

Team3.0 heeft een 3-tal trainingen ontwikkeld die erop gericht zijn om de mensen in jouw organisatie hun talent te laten (her)ontdekken. Want werken vanuit je talent geeft energie en inspiratie.

Training Aan in je Baan

Een intensieve training van waarin Dromen, Durven, Denken én Doen centraal staat. Na deze training staat je medewerker niet alleen 'aan' maar heeft hij ook een plan hoe hij dit kan toepassen in zijn droombaan, of deze nu binnen of buiten de organisatie ligt.
>> meer

Teams in Flow

Wil je met je hele team 'aan' staan en elkaars talenten kennen en gebruiken? We doen je graag een voorstel dat past bij de specifieke samenstelling van jouw team.
>> meer

Kantel de Club

Voor organisaties die toe zijn aan een verandering, een nieuwe richting op willen of een reorganisatie in gaan of al achter de rug hebben is Kantel de Club ontwikkeld.
Een maatwerktraject waarbij we samen met jou een passend voorstel maken wat 100% aansluit bij jouw wensen en doelen.
>> meer

Naast deze trajecten bieden we ook coaching voor bijvoorbeeld directie of MT, en kunnen maatwerk trajecten bieden waarbij gekozen kan worden uit de krachtige en internationaal succesvolle tools uit onze toolbox.

Hier doen we het voor:

  • Krachtige, talentvolle en gemotiveerde werknemers.
  • Een optimale match tussen talent en functie.
  • Mensen als sterke basis voor bedrijven.
  • Minder ziekteverzuim.
  • Besparing van kosten.