Werknemers

Als werknemer ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie waarvoor je werkt. Als je met plezier naar je werk gaat ben je gemotiveerd, productief en draag je bij aan een goede sfeer, nieuwe ideeën en aan het succes van de onderneming.
Tenminste... als het goed is.
Soms loopt het anders en heb je te maken met tegenslagen als ziekte, burn-out, reorganisatie, ontslag of werkloosheid of zit je gewoon niet op je plek en denk je over een carrière switch. Een plek waar jij en je talenten tot hun recht komen.

Team3.0 kan in deze situaties helpen om deze situaties te veranderen, waardoor je snel weer de goede weg weet te vinden. Sterker nog, om je te laten groeien en floreren in je talent en zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan jouw organisatie of om de overstap te maken naar je droombaan.
Van belang is hierbij te realiseren dat er een gemeenschappelijk doel en belang bestaat. Immers je werkgever en je thuisfront zijn er ook bij gebaat als je zo snel mogelijk goed en gezond weer aan de slag gaat. Als dat gezamenlijk belang voorop staat kom je het snelst tot mooie resultaten.

Team3.0 heeft een bijzondere training ontwikkeld die erop gericht is om jou je talent te laten (her)ontdekken. Want werken vanuit je talent geeft energie en inspiratie.

Aan in je Baan

Een intensieve training waarin Dromen, Durven, Denken én Doen centraal staat. Na deze training sta je niet alleen 'aan' maar heb je ook een plan hoe je dit kan toepassen in je droombaan of deze nu binnen of buiten de organisatie ligt.
>> meer

Naast deze training kan Team3.0 een maatwerk traject bieden waarbij gekozen kan worden uit de krachtige en internationaal succesvolle tools uit onze toolbox of je kiest voor individuele coaching.

Benieuwd of deze training iets voor je is? Neem contact op voor meer informatie.
Wil je uitproberen of de aanpak van Team3.0 bij je past? Volg de workshop Aan in je Baan.
Wil je aan de slag? Meld je dan aan via onderstaand formulier!