workshop Aan in je Baan

Ga meteen naar de agenda voor deze activiteit

 

 Heb jij het gevonden? Werk dat écht bij jou past?
Geeft jouw werk energie i.p.v. dat het energie kost? Is dat altijd het geval en zo nee, kom je er dan zelf uit of wacht je dan op betere omstandigheden?

Werk dat echt bij jou past begint met ‘aan staan’ zo hebben wij ontdekt. Mensen die op het werk aanstaan en zichzelf aan kunnen houden, noemen wij bij Team3.0 natural performers. Vliegen als een vogel, zwemmen als een vis; werken als een mens.

Iedereen is een natural performer, alleen moet je daarvoor wel op de juiste plek zitten.

Inzicht
Zit jij op de juiste plek? Als je meteen met nee kan antwoorden, dan loont het zeker de moeite om aan deze workshop deel te nemen. Ook als je twijfelt. Het kan nooit kwaad om aan de hand van gerichte vragen en opdrachtjes van de workshopprofessional jou in jouw werk vanuit ander perspectief te bekijken.

De kosten van de workshop bedragen € 35,- (incl BTW). De meeste werknemers kunnen hiervoor hun persoonlijk ontwikkelbudget aanspreken. ZZP’ers en werkzoekenden kunnen dit aftrekken van hun aanslag inkomstenbelasting. Leidt het volgen van de workshop tot deelname aan de zestiendaagse training Aan in je baan, dan worden de workshopkosten in mindering gebracht.

En? Kom jij een glimp ervaren wat ‘aan’ betekent? Of om bij vogels en vissen te blijven: wat het is om vleugels en vinnen te hebben? Schrijf je dan in op een van de dagen van onze agenda.

De workshop Aan in je baan kan ook in-company worden gegeven voor vier tot maximaal twaalf personen per sessie. In dat geval worden er geen onkosten in rekening gebracht. Neem hiervoor direct contact op.

Download de folder