Nieuws

Summer school talentcoach / zijinstroom train de trainer

Geschreven op

Graag willen we je informeren over onze Summer School: In één week en twee weekenden word je opgeleid tot talentcoach. Vervolgens heb je de mogelijkheid om in te stromen in het Train de Trainer-traject in september. “ Lees meer »

Infoavond werkzoekenden 8 juni Spijkerkwartier, Arnhem

Geschreven op

ingestuurd Wil je ontdekken wat je dromen zijn of wil je eindelijk je dromen waar maken? Kom naar de bijeenkomst die gemeente Arnhem in samenwerking met Olympia Uitzendbureau Arnhem en De BlauweWijkEconomie (DBWE) organiseert op 8 juni, van 17 tot 20 uur, in De Broedplaat... Lees meer »

28 maart presentaties tweede groep deelnemers Spijkerkwartier [Arnhem]

Geschreven op

Op 28 maart presenteren achttien bewoners uit vooral het Arnhemse Spijkerkwartier wat zij hebben ervaren over kansen. Kansen: in zichzelf, met elkaar en in de wijk, ook wel DeBlauweWijkEconomie (DBWE) genoemd. Lees meer »

Toename stressgerelateerd verzuim

Geschreven op

Luister naar BNR-uitzending van vanmorgen Utrecht, 1 november 2016 – Het verzuim in de BV Nederland is in vergelijking met vorig jaar stabiel en bedraagt 3,5%. Inzoomend op het langdurig verzuim signaleert ArboNed een zorgwekkende trend. “ Lees meer »

solliciteren als je "aan" bent

Geschreven op

Solliciteren? “Solliciteer”eerst bij jezelf! Voor velen is het na de zomervakantie solliciteren geblazen. Maar ken jij de geboren professional in jezelf wel goed genoeg voordat je jezelf aanbiedt? Team3.0, voor particulieren vooral actief in de driehoek Arnhem, Doetinchem... Lees meer »

CVI™ - nooit meer 'tegen je natuur in' werken

Geschreven op

Voor Team3.0-programma's maken we gebruik van (veelal) internationaal erkende trainingen die worden gegeven door daarvoor gecertificeerde trainers. Het 'geheim' van onze trajecten is de keuze en de volgorde van deze trainingen in modules. Lees meer »

Interview met Lynn E. Taylor (CVI)

Geschreven op

Een belangrijk instrument in de trainingen van Team3.0 is de CVI™, de Core Values Index. Het is een onderzoek dat inzichtelijk maakt hoe jij van nature op de wereld en op de mensen om je heen reageert. Deze aangeboren aanleg vormt de onveranderlijke kern van je persoonlij... Lees meer »

Verhuizing Team3.0

Geschreven op

Vanaf 1 december 2015 heeft Team3.0 een nieuwe locatie! Als social enterprise vinden wij het belangrijk de kosten van onze organisatie zo laag mogelijk te houden en daarmee meer geld te kunnen laten terugstromen naar het begeleiden van deelnemers die anders financieel nie... Lees meer »

Team3.0 op KvK Startersdag

Geschreven op

Tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel op zaterdag 7 november is Team3.0 aanwezig met een stand. We geven je dan graag meer informatie over de workshop en training Aan in je Baan. In de stand staan we samen met BAZ promotie en Fuzzy Logic Marketing (die voor o... Lees meer »

Veranderingen in het ontslagrecht sinds 1 juli

Geschreven op

Veranderingen in het ontslagrecht De afgelopen maanden is er aardig wat aandacht geweest voor het veranderde ontslagrecht per 1 juli jl. Maar wat is er daadwerkelijk veranderd? En waar moet je als werknemer en werkgever rekening mee houden? Lees meer »