Maak jij een bewuste keuze voor jouw droombaan?

Prinsjesdag bracht goed nieuws. Nederland lijkt uit de crisis te zijn. Vertrouwen in de economie schept banen, dé kans voor mensen die ongewild thuis zitten of om nu toch eindelijk de overstap te wagen naar een baan die écht bij je past.

Blijven zitten waar je zit, want buiten is het crisis. Die gedachte weerhield veel mensen van het maken van een overstap naar een andere baan. Naar schatting denkt 20% van de beroepsbevolking serieus over het switchen van baan, en is 60% ontevreden over zijn of haar werksituatie. Nu dat er weer banen bij gaan komen, pak je dan iedere kans die voorbij komt? Of maak je een bewuste keuze voor jouw droombaan?

Op 6 oktober kun je proeven aan wat het betekent om te weten welke baan bij jou past. Tijdens een kosteloze workshop, georganiseerd door TEAM3.0 ontdek je in twee uurtjes hoe een baan juist energie kan geven als je werkt vanuit jouw talent, vanuit jouw natuurlijke drijfveren. De ervaringen van deelnemers aan vorige edities zijn zeer positief. De workshop prikkelt en geeft inspiratie om morgen aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat je klaar bent om jouw kans te pakken.
Voor mensen die hulp nodig hebben om weer tot bloei te komen, in hun huidige baan, als onderdeel van een team of in een overstap naar (ander) werk heeft TEAM3.0 diverse trainingen ontwikkeld. Transitiebegeleider en Talentmanager Maarten Laros: ‘Wat veel mensen niet weten is dat er op diverse manieren financiële ondersteuning beschikbaar is voor het volgen van een training. Zo is er de transitievergoeding voor mensen die ontslagen worden, heeft het UWV middelen beschikbaar bij werkeloosheid, en meestal is zelfs de werkgever bereid om bij te dragen om weer een gelukkige medewerker te hebben. Zo kan een training vaak prima betaalbaar of zelfs kosteloos gevolgd worden.‘ En met opmerkelijke resultaten!
Klaar om jouw kans te pakken? Meld je dan nu aan. De workshop wordt gehouden op 6 oktober, DROOMvilla LUX in Nijmegen, van 19h30 tot 21h30. Overstijgt het aantal aanmeldingen het aantal plaatsen dan zal een tweede workshop gepland worden.

 

 
Naar het overzicht