Over Team3.0

Together Everyone Achieves More

Team3.0 uit Velp (Gld.) haalt sinds 2012 het beste uit organisaties, teams en mensen (medewerkers en particulieren). Dit doen we met maatwerktrainingen, -coaching en -consultancy.

Team3.0 is van meet af aan een organisatie zonder winstoogmerk en een Z(Z)P-netwerk van voornamelijk trainer/coaches.

Trainingen in bouwstenen/modules

De basis van veel trainingen is wetenschappelijk getoetst onderzoek naar de natuurlijke drijfveren van mens of organisatie. Is de trainee van nature een analyticus, een aanjager, een uitwerker, een… noem maar op.
Daaropvolgende modules in de training voor particulieren en werknemers halen het talentwoord en de draak (ook wel valkuil) naar voren. Ook leren deelnemers zichzelf in de zgn. workflow te krijgen én te houden. (Onder de foto's meer.)

De founders

 

Alice Pereboom

Trainer / coach

 

 

Ronald Verhaaf

Transitiebegeleider

 

 

Hans Velders

Trainer / coach

 

 

Maarten Laros

Transitiebegeleider/
directeur

  

 

Support

Andrea Straus
Officemanager

 

Bij de bekendste training Aan in je baan maken deelnemers vervolgens een businessplan voor zichzelf. Vrijwel alle modules zijn internationaal erkende trainingen en worden door onze gecertificeerde trainers gegeven. Het geheim, of de formule, van Team3.0 is de volgorde van de modulaire opzet.
Daarnaast is Team3.0 een social enterprise. Dit betekent onder andere dat per twee bedrijfsmatige deelnemersplaatsen, indien relevant, een particulier die elders buiten de boot valt, gratis mee kan draaien. Met programma’s als Natural Performers, De Projectenetalage en Bereik in de wijk (o.a. Spijkerkwartier Arnhem) geeft Team3.0 op actievere wijze vorm aan het sociaal ondernemerschap.