Trainingen

Team3.0 werkt vraaggericht. Dat wat nodig is kunnen wij inmiddels bieden met onze trainingen, of met samen te stellen modules daaruit.

Insteek is dat wij het beste uit mensen, teams en organisaties (terug)halen. Een vluchtig overzicht -

Aan in je Baan

Ons paradepaard, sinds 2012. (Zie resultaten.) Na deze training sta je niet alleen 'aan', maar heb je ook een plan hoe je die baan kunt (her)vinden die bij jou en je talenten past. 
>> Meer

Sterk in je werk, geluk zonder druk

Stressgerelateerd verzuim is niet zo maar iets. Alleen al voor werkgevers kost dit volgens TNO jaarlijks 1,8 miljard aan harde euro's. Dan hebben we het nog niet eens over teams die minder goed draaien en over kosten voor overheden en instanties.
>> Meer

Nieuwe start vanuit je hart

"Een gezonde mindset is het halve werk" (naast reguliere medicijnen). Als zelfs de meest conservatieve artsen dit beamen, dan ontkomen werkgevers er niet aan om zieke werknemers zelf aan hun herstel te laten werken.
>> Meer

Sterk naar buiten

Deze training is een voorbeeld van onze modulaire, vraaggerichte aanpak. Ontwikkeld als een persoonsgerichte opvolgtraining voor het preventieprogramma Sterk in je werk, bleek vanuit de markt behoefte te bestaan aan deze (soort van) Aan in je baan-light. O.a. veel aandacht voor sociale media en persoonlijke, authentieke(!!) presentatie.
>> Meer

Teams in Flow

Wil je met je hele team 'aan' staan en elkaars talenten kennen en gebruiken? We doen je graag een voorstel dat past bij de specifieke samenstelling van jouw team.
>> Meer

Kantel de Club

Voor organisaties die toe zijn aan een verandering, een nieuwe richting op willen of een reorganisatie achter de rug hebben is Kantel de Club ontwikkeld. Kantelen doen we aangepast aan de club en bottom-up én top-down...
>> Meer

 

 
Lees meer

Toolbox (wat zit er in onze trainingen?)
Resultaten
Kosten en opbrengsten
Coaching
Quickscan
Voorwaarden

Download de folders

Aan in je Baan            

  

Teams in Flow

    

Kantel de Club